Preview Mode Links will not work in preview mode

Ditt Fertila Liv


Feb 10, 2023

I förra avsnittet av podden fick några härliga tjejer rådgivning kring klimakteriet av en gynekolog med ett brinnande intresse för denna tid i livet som kantas av så mycket okunskap och myter.

Förklimakteriet till exempel, vad är det och finns det ens? Hormoner i obalans, en annan snackis. Vad skulle det egentligen vara?

Nu har vi ännu en expert i studion och nu vill vi bredda kunskapen om den tid i livet ingen kvinna kommer undan; klimakteriet. Eva Elmström är barnmorska med spetskompetens på området och ni hittar Eva på instagram under namnet Klimakteriebarnmorskan! För att liva upp det hela och inte se bara vallningar, viktuppgång och personlighetsförändringar krävs en komiker! Och inte vilken komiker som helst utan gärna en med vetenskapligt intresse! Då behöver man Karin Adelsköld! Karin är vetenskapsjournalist och komiker och nu finns hon med oss för att se ljuset i en tid som kan målas upp som livets slut!

Häng med och lär er allt om klimakteriet! För ytterligare råd, hjälp och pepp kan ni vända er till våra underbara medverkande experter! Ni hittar Helena Graflund Lagerkranz på Estercare.com, Eva Elmström på Womni.se och Karin Adelsköld på karinadelskold.se